Afvallen

Informatie over Afvallen

Afvallen met vitaminen

Mensen die gaan afvallen lopen het risico dat er een tekort ontstaat aan belangrijke voedingsstoffen die het menselijk lichaam dagelijks nodig heeft. Vitaminen zijn erg belangrijk om ons lichaam te beschermen en daarmee gezond te houden. In deze blog lees je drie tips hoe een vitamine tekort voorkomen kan worden.

Afvallen met eiwitten

Het blijkt dat we in de loop der tijd steeds meer en vooral ook anders zijn gaan eten. Dit betekent dat de dagelijkse voedingsstoffen die we consumeren verandert zijn, niet alleen qua hoeveelheid maar ook qua samenstelling. Vooral de hoeveelheid geraffineerde koolhydraten is flink toegenomen in onze dagelijkse voeding. Dit is ten koste gegaan van de relatieve hoeveelheid eiwitten en vetten. Het gevolg is dat veel mensen last hebben van overgewicht en graag willen afvallen. In deze blog lees je meer informatie over waarom je goed, snel en gezond kunt afvallen met eiwitten. Dit artikel behandelt de hoofdlijnen en heeft als basis onder andere de informatie over gezond snel afvallen op goedkoopsnelafvallen.nl gebruikt.

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op