Dietiste Marinda Vis

18 October 2012  

Eigenlijk mijn hele leven vind ik voeding al interessant. Want wat doet voeding nou eigenlijk voor het menselijk lichaam en wat doet het voor de geest? Welke invloed heeft voeding op deze dingen? Daarnaast houd ik ook enorm van lekker eten en koken. Regelmatig probeer ik dan ook nieuwe recepten uit. Vanwege mijn liefde voor voeding en gezondheid was het dan ook niet heel gek dat ik koos voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. In juli 2013 studeerde ik af aan deze opleiding.

 

Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik mijn scriptie geschreven, deze ging over gewichtstoename tijdens de overgangsjaren. Gedurende deze periode begon ik het steeds leuker te vinden om dieper in onderwerpen te duiken, om onderzoek te doen. En het schrijven hierover vond ik ook heel leuk. Zo kwam ik er achter dat niet alleen voeding mijn passie is, maar dat ook schrijven een grote passie van mij is.

Na het schrijven van mijn scriptie heb ik stage gelopen bij een bedrijf waar ik ook veel onderzoek heb gedaan en geschreven over voeding en gezondheid. Deze stage was een extra bevestiging voor mij dat ik het liefst wil onderzoeken en schrijven. En zo ontstond mijn nieuwe droom, schrijven.

Na het afronden van mijn stage heb ik mij dan ook actief bezig gehouden op het schrijfvlak. Zo heb ik na mijn stage een tijd geschreven voor een website over voeding en gezondheid en heb ik nieuwsbrieven voor een diëtist geschreven. Ook schrijf ik samen met mijn oud studiegenootje voor ons eigen blog, Just Love Life. Deze blog gaat over onder andere voeding en gezondheid. Maar ook beauty en fashion komen aan bod.

Op DieetExpert.nl schrijf ik ook over voeding en gezondheid. Twee keer per maand zal hier een artikel van mij verschijnen.

Mocht u vragen hebben voor mij dan kunt u mij mailen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tav Marinda Vis

Geschreven door Marinda:

Voeding en uiterlijk

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op