Afslanken met superfoods

18 February 2013  

Superfood is een verzamelterm voor een aantal eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals: vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, proteïne, enzymen, polysachariden, essentiële vetzuren en aminozuren.

Tevens zijn superfoods geheel vrij van bestrijdingsmiddelen, chemicaliën en (groei)hormonen! Een voedingssoort valt onder de categorie superfood wanneer het meer dan twaalf positieve eigenschappen heeft voor je gezondheid. De bovengenoemde voedingstoffen zijn tegenwoordig (bijna) niet meer te vinden in ‘normale’. Dit verklaart waarom superfoods zo in opkomst zijn. Superfoods zijn namelijk de perfecte manier om de disbalansen en tekorten, die in je lichaam ontstaan zijn door 'leeg' voedsel, te herstellen!

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op