Dietiste Gerlinde Holster

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Gerlinde Holster. Sinds 2012 ben ik getrouwd en woon ik samen met mijn man in Zwijndrecht.Voeding, gezondheid, eet- en leefgewoonten vind ik interessante onderwerpen waar ik mij graag mee bezig houd. Hiernaast ben ik gek op reizen, sportief bezig zijn, zonnig weer, een goed boek, films kijken en foto's maken

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Gerlinde Holster-Simonse. In 2013 heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek voltooid aan De Haagse Hogeschool. Dit betekent dat ik mijzelf diëtiste mag noemen.

Na mijn opleiding was het lastig om een baan te vinden als diëtiste. Ik heb daarom besloten om als zzp’er een eigen bedrijfje op te starten. Dit was natuurlijk best wel spannend, maar ook enorm leuk. Na een paar maanden van voorbereiding is mijn bedrijfje met de naam Dieet Enzo van start gegaan. Dieet Enzo is als het ware een online diëtistenpraktijk. Ik begeleid en adviseer mensen die een doel hebben met betrekking tot voeding. Dit doen diëtistes in een ‘normale’ diëtistenpraktijk ook. Maar wat is er dan zo anders aan Dieet Enzo? Alles gaat online! Dit maakt voor veel mensen de stap om naar een diëtiste toe te gaan een stuk kleiner. Bovendien wordt de wereld steeds digitaler. Een online diëtiste mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Ik bied via Dieet Enzo verschillende pakketten aan, namelijk basic pakketten en all-in pakketten. De een heeft namelijk meer behoefte aan begeleiding dan de ander. De keuze voor een pakket is geheel aan de persoon zelf. Lees meer over de mogelijkheden op de website van Dieet Enzo: www.dieetenzo.nl.

Ik schrijf twee keer in de maand een artikel voor Dieetexpert. Ik ben graag bezig met de onderwerpen ‘voeding’ en ‘gezondheid’. Schrijven over deze onderwerpen is dan ook echt mijn ding. Hiernaast houd ik van sportief bezig zijn, reizen, zonnig weer, een leuke film, foto’s maken en natuurlijk van mijn man! Sinds 2012 zijn wij heel gelukkig getrouwd en wonen we samen in Zwijndrecht.

DieetEnzo 

Ben jij of ken jij iemand die tobt met zijn/haar lichaamsgewicht of met andere vragen omtrent voeding? Schroom niet en neem eens een kijkje op www.dieetenzo.nl. Ik help je graag je doel te bereiken!

Laatste artikelen Gerlinde:

Overgewicht
Streng dieten of lekker gezond eten?

Regelmatig plaats ik leuke weetjes op Facebook en Twitter. Nieuwsgierig? Volg me!

Facebook & Twitter

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op