DieetExpert

DieetExpert

Wednesday, 14 January 2015 07:47

Verstoorde energiebalans

Verstoorde energiebalans? – ken de boosdoeners

Om overgewicht effectief aan te pakken is kennis van de oorzaken noodzakelijk. Kennen we de oorzaken dan kan het probleem bij de wortel worden aangepakt. Het is algemeen bekend dat wanneer we structureel teveel eten we allemaal te dik worden. Dit fenomeen wordt ook wel een verstoorde energiebalans genoemd. We krijgen meer energie binnen dan dat eruit gaat. Maar wat is nu de oorzaak waarom onze energiebalans verstoord raakt? In dit artikel hoop ik jullie daar meer inzicht in te geven.

Tuesday, 23 December 2014 07:48

Afvallen met vitaminen

Afvallen met vitaminen

Mensen die gaan afvallen lopen het risico dat er een tekort ontstaat aan belangrijke voedingsstoffen die het menselijk lichaam dagelijks nodig heeft. Vitaminen zijn erg belangrijk om ons lichaam te beschermen en daarmee gezond te houden. In deze blog lees je drie tips hoe een vitamine tekort voorkomen kan worden.

Page 1 of 26

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op