Recepten

Informatie over Recepten

Glutenvrije ontbijtkoek

Volg je een glutenvrij dieet of wil je soms geen gluten eten? Dan is dit recept perfect voor je. Voor deze lekkere ontbijtkoeken gebruik je kokosmeel. Hoe je deze luchtige en makkelijke ontbijtkoeken maakt, lees je hieronder.

Zomerse smoothies

Met een smoothie krijg je op een ideale manier de benodigde energie, voldoende fruit en groenten binnen. Je kan ze op ieder moment van de dag nemen. Vooral zijn ze lekker om meer te genieten van een warme zomerdag. Door superfoods te gebruiken, krijg je niet alleen meer variaties, maar ook belangrijke stoffen voor je lichaam binnen. Je hoeft alleen maar te kiezen voor lekkere en gezonde ingrediënten. Stop de ingrediënten in de blender en meng alles op een tempo tot een zachte smoothie. Veel plezier!

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op