Dietiste Reyhaneh Barzgar

18 February 2014  

Ik ben Reyhaneh en ik woon in Leiden. Ik heb in Den Haag de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd en afgestudeerd als diëtist. Mijn hobby’s zijn zwemmen, reizen, culinaire evenementen, fotografie en feesten. Ik zie voeding en beweging als twee belangrijke pijlers bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Uiteraard is een goede coaching daarbij essentieel. 

Ik ben van mening dat diëten een tijdelijke oplossing kan zijn. Een gezonde leefstijl aanleren en doelbewuste keuzes maken zijn echter de beste oplossingen om af te vallen en op gewicht te blijven. We weten allemaal dat het niet gemakkelijk is om de oude gewoontes te veranderen, maar het is zeker niet onmogelijk. Mijn motto: “Blijf optimistisch en toch realistisch!”

U kunt me bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . We kunnen via email een afspraak maken voor een telefonisch gesprek, Face Time via iPhone, Viber of Skype. Afhankelijk van de reistijd is het ook mogelijk om bij uw thuis af te spreken.

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op