Reyhaneh Barzgar

Reyhaneh Barzgar

Ik ben Reyhaneh en ik woon in Leiden. Ik heb in Den Haag de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd en afgestudeerd als diëtist. Mijn hobby’s zijn zwemmen, reizen, culinaire evenementen, fotografie en feesten. Ik zie voeding en beweging als twee belangrijke pijlers bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Uiteraard is een goede coaching daarbij essentieel. 

Wil je meer van mij lezen? Bekijk mijn profiel hier

Saturday, 12 July 2014 10:46

Glutenvrije ontbijtkoek

Glutenvrije ontbijtkoek

Volg je een glutenvrij dieet of wil je soms geen gluten eten? Dan is dit recept perfect voor je. Voor deze lekkere ontbijtkoeken gebruik je kokosmeel. Hoe je deze luchtige en makkelijke ontbijtkoeken maakt, lees je hieronder.

Geniet van je vakantie zonder aan te komen

Veel mensen komen aan tijdens hun vakantie, maar dat kan ook natuurlijk anders. Het is wel de bedoeling dat je van je vakantie geniet en heerlijk ontspant. Door een beetje aandacht te hebben voor je eten en hoeveel je beweegt, hoef je niet te lijnen als je terug bent. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Page 1 of 3

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op