Ontmoet de dietistes van Dieetexpert.nl

19 October 2012  

DieetExpert werkt samen met zeer deskundige voedingsdeskundigen en dietistes. Zij zijn verbonden aan DieetExpert wat inhoud dat zij de site voorzien van alle informatie over een lekker en gezond leven. Maandelijks zullen zij diverse leuke artikelen publiceren om jullie verder te helpen de doelen te bereiken. Lekkere recepten, de do' en dont's van dieten en vooral veel tips & tricks. Afvallen is al moeilijk genoeg en zij helpen je graag een handje! 

Wil jij kennis maken met 1 van onze deskunigen? Klik dan hier en lees wie er voor DieetExpert schrijven. Je kan altijd rechstreeks in contact komen met een van de deskundigen door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en de naam van de dame.

Laat een reactie achter

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Over ons

Dieetexpert.nl is een informatieve website met alles wat je wilt weten of gezond afslanken. Wij werken samen met gediplomeerde dietistes en voedingsdeskundigen. Zij staan ook altijd open voor je vragen! Wij hopen dat je op Dieetexpert.nl voldoende informatie vindt, mocht je toch wat missen of het ergens niet mee eens zijn dan staan wij altijd open voor jouw feedback. 

Volg DieetExpert op